واسطه

واسطه

Vasete
واسطه

واسطه

Vasete

دوره تست و بازرسی شیرآلات صنعتی

دوره بسیار کاربردی تست و بازرسی شیرآلات صنعتی که شامل مباحث زیر می باشد
دسته بندی صنایع نفت و گاز
بازدید ها 209
فرمت فایل zip
حجم فایل 6439 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
دوره تست و بازرسی شیرآلات صنعتی

فروشنده فایل

کد کاربری 7218
کاربر

شرح تست شیرآلات

عدم نشتی کانال جریان شیر

عدم نشتی پوسته شیر

جهت جریان

گشتاور مورد نیاز بازو بسته کردن شیر در خط جریان

مقاومت در شرایط سخت عملکردی

تستهای حین تولید

تستهای ابعادی قطعات

تستهای ظاهری و چشمی قطعات

(NDE) تستهای غیر مخرب

PT, UT, RT, MT

تستهای محصول

تستهای عمومی

(Hydrostatic Seat Test) تست هیدرواستاتیک نشیمنگاه

(Hydrostatic Shell Test) تست هیدرواستاتیک بدنه

(Air Seat Test) تست هوای نشیمنگاه

(Stem Back Seat Test) تست آببندی ساقه و بوش کلاهک

تستهای خاص

Fire Test تست آتش

Cycling Test تست عمر

Low Temperature Test تست سرما

High Temperature Test تست گرما

سایر تستها

(Torque Test) تست گشتاور

(AntiStatic) تست آنتی استاتیک

Cavity Relief Test

DBB Test

تجهیزات تست

تجهیزات اندازه گیری ابعاد

تجهیزات انداره گیری فشار

تجهیزات انداره گیری دما

اپراتور تست

تست غیر مخرب

بازرسی چشمی

مستندات

کسب در آمد

دانلود مقاله درباره تعریف دوپینگ در ورزش و شناخت انواع داروهای نیروزا


دانلود مقاله دوپینگ دوپینگ در ورزش ورزش و شناخت انواع داروهای نیروزا دوپینگ در ورزش و شناخت انواع داروهای نیروزا تعریف دوپینگ کمیته بین المللی المپیک دوپینگ پارا دوپینگ ارتکاب دوپینگ ریشه کنی دوپینگ مبارزه با دوپینگ واژه دوپینگ تاریخ دوپینگ رخدادهای مهم در تاریخ دوپینگ تعریفی از دوپینگ علت دوپینگ دوپینگ می تواند باعث مرگ شود مصارف دوپینگی انواع دو
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 68
فرمت فایل doc
حجم فایل 175 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 95
دانلود مقاله درباره تعریف دوپینگ در ورزش و شناخت انواع داروهای نیروزا

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

دانلود مقاله درباره تعریف دوپینگ در ورزش و شناخت انواع داروهای نیروزا در 95 صفحه در قالب ورد قالب ویرایش

تعریف دوپینگ

طبق تعریف کمیسیون پزشکی کمیته بین المللی المپیک دوپینگ عبارتست از تجویز یا مصرف یک ماده خارجی-یا ماده درون زای بدن،با مقادیر غیر عادی و یا راه استعمال غیر طبیعی توسط شخص سالم با هدف افزایش کارآیی ورزشی.

دوپینگ به معنای استفاده از مواد متعلق به گروه داروهای ممنوع،محدود شده و یا استفاده از روشهای گوناگون غیرمجازی میباشد.به قول خوان آنتونیو سامارانش رئیس کمیته بین المللی المپیک،دوپینگ نوعی تقلب است که از جنبه های مختلف منجر به انحطاط و مرگ میشود:

مرگ فیزیولوژیک چرا که دستکاری غیرقانونی در فرایند طبیعی باعث تغییرات شدید و گاهاً برگشت ناپذیری در بدن میشود.

مرگ جسمی نظیر برخی موارد اسف بار مرگ ورزشکارانی که در سالهای اخیر مشاهده شده است.انحطاط روانی و شخصیتی ناشی از رضایت شخص به تقلب،نادیده انگاشتن توانایی ها و ظرفیت های شخصی و بزرگ کردن ناتوانی ها و معایب.و بالاخره انحطاط اخلاقی به واسطه تعدی فرد از قوانینی که تمام جامعه بشری پابند آن هستند.

از سوی دیگر در سالهای اخید پدیده ای بنام«پارا دوپینگ» نیز پا به عرصه وجود نهاده است که عبارتست از دادن دارو به یک ورزشکار توسط حریف جهت کاهش کارآیی وی و یا بدنام کردن ورزشکار .

دوپینگ در عصر جدید:در سالهای اخیر همگام با پیشرفت دانش پزشکی و داروسازی در کنار استفاده صحیحی از کشفیات روزافزون این علوم،متاسفانه عده ای با افراد سودجویانه استفاده نابجا از داروها را در جامعه اشاعه میدهند.یکی از عرصه های این سودجویی کاربرد غیر از داروها در ورزش و ترویج آن بوده است که اهداف اقتصادی،اجتماعی و حتی سیاسی در ورای این موارد استفاده نابجا وجود دارد.موارد فراوان خلع مدال،عوارض زیانبار گسترده جسمی و روحی گزارش شده از ورزشکاران و بالاخره موارد مرگ و میر قابل توجه ناشی از ارتکاب دوپینگ،حاکی از گسترش تکان دهنده این ضد ارزش در صحنه ورزش میباشد.در سال1981 یک بررسی در بین دانش آموزان ورزشکار آمریکایی نشان داد که 80 درصد افراد تحت مطالعه حداقل یک مورد سابقه استفاده از الکل،20 درصد از آنها سابقه مصرف ماری جوانا و 2 درصد از این افراد تجربه مصرف استروئیدهای آنابولیزان را داشته اند.در یک بررسی دیگر بر روی رشته های دیگر ورزشی کمترین میزان کاربرد داروها در رشته هاکی روی چمن و بیشترین میزان کاربرد در رشته های وزنه برداری و دومیدانی ثبت شده است.در حال حاضر تمامی سازمانهای اجرایی ورزش و در راس آنها کمیسیون پزشکی کمیته بین المللی المپیک که از سال 1976 فعالیت رسمی خود را شروع کرده مسئولیت مبارزه با دوپینگ را در سراسر جهان برعهده دارند.این سازمانها تدوین و انتشار فهرست هایی همراه با تجدید نظر مداوم را در برنامه کار خود قرار داده اند و به انتشار این فهرستها همراه با انتشارات آموزشی دیگر و نیز انجام آزمایشات دارویی روی نمونه های گرفته شده از ورزشکاران نسبت به ریشه کنی دوپینگ اقدام مینمایند.

تاریخچه دوپینگ

دوپینگ از واژه های هلندی به معنی آیین غسل تعمید مسیحی گرفته شده است.قدمت doop دوپینگ در ورزش به دو هزار سال قبل از میلاد برمیگردد،جایی که هومر در نوشته های خود به مصرف قارچهای غنی از پروتئین توسط گروهی از ورزشکاران یونان باستان اشاره نموده است.و یا به روایتی دیگر واژه دوپینگ از زبان آفریقای جنوبی مشتق شده است.اشاره به یک نوشیدنی الکلی باستانی دارد که به عنوان محرک در مراسم رقص استفاده می گردید.بتدریج این واژه استقاده گسترده تری کرد و در ورزش امروز به معضلی تبدیل شده است.این واژه در دنیای امروز به معنای استفاده ورزشکار از مواد یا روش هایی است که به قصد افزایش کارآیی در ورزش انجام می شود.برخی ورزشکاران از حدود 40 سال پیش از هورمونهای جنسی مردانه و مشتقات آنها برای نیروزایی استفاده میکرده اند که امروزه بسیاری دچار عوارض آنها از جمله سرطان کبد شده اند.اخیراً داروهای جدیدتری مورد استفاده برخی ورزشکاران قرار میگیرد که هنوز حتی اثر بخشی آنها در افزایش نیروی جسمی مورد مطالعه علمی دقیق قرار نگرفته است و عوارض بسیاری از آنها هنوز ناشناخته اند.به همین دلیل برای حفظ سلامت جسمی ورزشکاران و پیشگیری از عوارضی که آنان ناآگاهانه دچار میشوند،کمیته بین المللی المپیک استفاده بسیاری از آنها را ممنوع کرده است و آزمایشات متعددی برای اطمینان از این امر برروی ورزشکاران رقابتهای رسمی انجام میدهد.

کاربرد واژه دوپینگ کمتر از صد سال قدمت دارد.نخستین مورد مرگ بر اثر مصرف دارو در سال 1886 میلادی در یک مسابقه محلی دوچرخه سواری اتفاق افتاد.در سال 1910 میلادی دوپینگ برای اولین بار جنبه رسمی و قانونی پیدا کرد بطوریکه در این سال،در یک مسابقه اسب سواری،اسبهای مسابقه از نظر مصرف مواد نیروزا مورد آزمایش قرار گرفتند.در المپیک 1954 گزارشاتی مبنی بر استفاده از دارو توسط ورزشکاران شوروی سابق انتشار یافت.مرگ کورت انمار جانسون دوچرخه سوار دانمارکی در سال 1960 رم خبری تکان دهنده برای جهان ورزش بود.تا اینکه اولین آزمایشات دارویی در المپیک به سال 1968 در المپیک زمستانی فرانسه به عمل آمد.

رخدادهای مهم در تاریخ دوپینگ

اولین مورد مرگ ورزشکاران در سال1886 رخ داد که یک دوچرخه سوار به نام لینتون در اثر استفاده بیش از حد داروی تری متیل درگذشت.

در مسابقات المپیک یک دونده ماراتن به نام توماس هیکس در اثر مصرف برندی و استریکلین در شرف مرگ قرار گرفت.

دهه 1950-روس ها از هورمون های مردانه برای افزایش قدرت و نیرو استفاده نمود و آمریکایی ها نیز استروییدها را به این منظور استفاده نمودند.

1960- دوچرخه سوار دانمارکی در المپیک رم به علت مصرف بیش از حد آمفتامین ها فوت کرد.

1964- افزایش قابل توجهی در ظاهر عضلان ورزشکاران در المپیک دیده شد که شک در مصرف داروها را برانگیخت.

1967- کمیته بین المللی المپیک بعد از مرگ تامی سیمپسون به علت مصرف غیر از آمفتامین ها واکنش نشان داد.

1968- این کمیته با تعریفی از دوپینگ لیست داروهای غیرمجاز را ارایه داد و بدین ترتیب انجام آزمایش در بازیهای المپیک شروع شد.

1988- در المپیک سئول،تست بن جانسون از نظر مصرف استروئید های آنابولیزان خلع و از ورزش محروم گردید. همچنین دو وزنه بردار بلغاری که به مقام نخست المپیک دست یافته بودند به علت دوپینگ محروم شدند.

1994- دیه گو مارادونا فوق ستاره فوتبال آرژانتین در مسابقات جام جهانی 1994 آمریکا به علت مصرف داروهای محرک از همراهی با تیمش محروم گردید و بدین ترتیب آرژانتین بدون مارادونا از آن دوره مسابقات حذف گردید.

2000- برای مبارزه هر چه شدیدتر با این پدیده شوم،کمیته مبارزه با دوپینگ تشکیل شده و آماده برخورد جدی با متخلفین در مسابقات المپیک 2000 سیدنی می باشد.

دوپینگ می تواند باعث مرگ شود

دو پینگ (Doping) در ورزش، به استفاده از مواد و داروهایی گفته می شود که این داروها نیرو و کارایی انسان را تا حد بالایی افزایش می دهد، و مصرف آنها توسط سازمانهای مجری و ناظر رقابتهای ورزشی ممنوع شده است.

البته این تعریف مشخص میکند که مصرف تمام مواد نیرو دهنده نمی تواند جزو مصارف دوپینگی به حساب رود، عموما” داروها ومواد دوپینگی، مواردی هستند که سازمانهای اجرا کننده رقابتهای ورزشی مصرف آنها را ممنوع کرده است. پس بدین صورت مصرف مواد و دارهای نیروزای غیرمجاز را می توان دوپینگ نامید.

کاربرد غیر مجاز داروها در جوانان

دوران جوانی:مرحله قدرت و آسیب پذیری زیاد شناخته شده است.طغیان احساسات جوانی و طلب شهرت و مقام میتواند جوانان ورزشکار را در برخی از موارد تشویق به کاربرد غیر مجاز دارو نماید.در نتیجه یک مطالعه بر روی جوامع غربی،داروها و موارد کاربرد غیرمجاز،برحسب میزان مصرف آنها به ترتیب الکل،ماری جوآنا،دخانیات،آمفتامین ها،داروهای توهم زا و کوکائین،ویتامین ها و بالاخره استروئیدهای آنابولیزان گزارش شده اند.

به دلیل حساسیت سنی ویژه،ایجاد مقاومت درونی در جوانان از طریق ارائه آموزشهای مفید در خصوص داروها و عوارض مخاطره آمیز آنها،بهتر از منع مستقیم و اعمال مجازاتهای شدید است،گرچه اتخاذ شیوه های قانونی نیز در جای خود در مورد افراد ضرورت دارد.

انواع دوپینگ

رایج ترین مصرف مواد و داروهای دوپینگی از طریق خوردن، نوشیدن یا تزریق این نوع داروها است. که به این نوع مصرف، نوع خوراکی، مصرفی یا تزرقی گفته می شود.

اما نوع دیگر آن، دوپینگ خونی است. در این نوع دوپینگ، خون شخصی به شخصی دیگر (با گروه خونی یکسان) و یا خون همان شخص به خودش (بعد از یک دوره ذخیره) از طریق رگ تزریق می گردد. این کار باعث می شود تا توانایی انتقال اکسیژن در خون شخص تزریقی بالا رود تا بنابراین استقامت آن شخص نیز افزایش یابد.

دوپینگ خونی معمولا” برای ورزشهای استقامتی مثل دو میدانی/ماراتون، دوچرخه سواری و اسکی کارایی دارد.

عناوین و سرفصل ها
تعریف دوپینگ

تاریخچه دوپینگ

رخدادهای مهم در تاریخ دوپینگ

دوپینگ می تواند باعث مرگ شود

کاربرد غیر مجاز داروها در جوانان

انواع دوپینگ

دوپینگ خونی

تست دوپینگ تاریخچه دوپینگ

شناخت انواع داروهای دوپینگ

داروهای محرکهای سیستم اعصاب مرکزی

داروهای مدر

استروئیدهای آنابولیزان

دلایل منع دوپینگ

مرگ و دوپینگ

قوانین جاری در رابطه با دوپینگ

دوپینگ آگاهانه

دوپینگ غیر آگاهانه

روش انتخاب ورزشکاران برای آزمایش دوپینگ

نمونه گیری برای آزمایش دوپینگ

از رخدادهای مهم در تاریخ دوپینگ می توان به موارد ذیل اشاره کرد

علل مخالفت با دوپینگ

قوانین و مجازات های دوپینگ

دوپینگ با داروهای معمولی

عوارض دوپینگ

الف)عوارض قلبی و عروقی

د) عوارض جانبی خاص زنان

دلیل استفاده از داروهای ادرار آور در ورزشکاران

دوپینگ خونی

نمونه گیری برای آزمایش دوپینگ

دوپینگ با چای ، قهوه و کوکاکولا

پاورپوینت کارکردها و تاثیرهای واسطه گران دانش به عنوان تسهیل گران ترجمان دانش در محیط های سلامت محور


پاورپوینت کارکردها و تاثیرهای واسطه گران دانش به عنوان تسهیل گران ترجمان دانش در محیط های سلامت محور

دانلود پاورپوینت کارکردها و تاثیرهای واسطه گران دانش به عنوان تسهیل گران ترجمان دانش در محیط های سلامت محور جهت رشته مدیریت در قالب 54 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش


مشخصات فایل
تعداد صفحات54
حجم1885 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت کارکردها و تاثیرهای واسطه گران دانش به عنوان تسهیل گران ترجمان دانش در محیط های سلامت محور جهت رشته مدیریت در قالب 54 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

پاورپوینت کارکردها و تاثیرهای واسطه گران دانش به عنوان تسهیل گران ترجمان دانش در محیط های سلامت محور
- پژوهشهای ﻣﺘﻌﺪدی در داﻧﺸﮕﺎهﻫﺎ و مراکز علمی و تحقیقاتی انجام میشوند، اﻣﺎ ﻧﺘﺎﻳﺞ اکثر اﻳﻦ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت رها شده و یا کاربردی نمی شوند. کشور ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
- آمارها نشان میدهد علیرغم رشد و افزایش تولیدات علمی در حوزه علوم پزشکی در ایران، سرانجام بسیاری از آنها در آرشیوها و کتابخانه‌ها خاتمه می‌یابد و جایگاه کاربردی در انتظارشان نیست.
- امروزه تمرکز سیستم های بهداشتی و درمانی بر استخراج و کارکردهای مبتنی بر شواهد استوار شده است و سیاستگذاری ها در راستای عملیاتی بودن نتایج و یافته‌های پژوهش در حال افزایش است.
- گزارش سازمان جهانی بهداشت با عنوان “دانش برای بهبود سلامت در سال 2004 “ به وضوح شکاف بین تولید و بهره برداری از دانش پزشکی را اثبات و همه‌ی سیستم های بهداشتی درمانی را به تقویت استراتژی های ترجمان دانش توصیه کرده است.    

 

 

فهرست مطالب
مشکلات بر سر راه ترجمان دانش
مفاهیم ترجمان دانش
واسطه گری دانش
سوال اصلی پژوهش
روش انجام مطالعه
شناسایی، همکاری و ایجاد ارتباط بین ذینفعان
تسهیل همکاری ها
شناسایی و فراهم آوری اطلاعات مناسب
گسترش مهارت های تفسیر و تحلیل
ایجاد محصولات دانشی مناسب
هماهنگ کردن پروژه های تحقیقاتی
پشتیبانی از ارتباطات و به اشتراک گذاری اطلاعات
توسعه، نگهداری و تسهیل استفاده از شبکه
تسهیل و ارزیابی تغییرات
حمایت از نتایج مورد نظر ترجمان دانش
تفسیر مقالات
و ....


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت بررسی عوامل موفقیت بنگاه های کارگزاری واسطه در پیاده سازی نوآوری باز

پاورپوینت بررسی عوامل موفقیت بنگاه های کارگزاری واسطه در پیاده سازی نوآوری باز

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل موفقیت بنگاه‌های کارگزاری واسطه‌ در پیاده‌سازی نوآوری باز


مشخصات فایل
تعداد صفحات44
حجم1426 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیکسب و کار و پول

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت بررسی عوامل موفقیت بنگاه‌های کارگزاری واسطه‌ در پیاده‌سازی نوآوری باز جهت رشته کسب و کار و پول در قالب 44 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

این مطالعه در پی بررسی عوامل موفقیت بنگاه‌های کارگزاری واسطه‌ای نوآوری باز در بخش کسب و کار شرکتهای نانوفناوری کشور است.مأموریت اصلی این بنگاه‌ها در توسعه رویکرد نوآوری باز، واسطه‌گری، ارائه خدمات تخصصی، تأمین مالی، مدیریت پروژه، مدیریت دارائیهای فکری، خدمات جستجو و رصد فناوری، بازاریابی و تجاری‌سازی در محیط کسب و کار شرکتهای نانو است.نتایج این تحقیق نشان می‌دهد عوامل تأثیرگذار بر موفقیت بنگاه‌های کارگزاری واسطه‌ای شامل دو طیف عوامل درونی و عوامل محیطی است.

 

 

 

فهرست مطالب
فصل اول کلیات تحقیق
فصل دوم مبانی نظری و پیشینه تحقیق
فصل سوم روش‌شناسی و مدل تحقیق
فصل چهارم یافته‌های تحقیق و تحلیل داده‌ها
فصل پنجم نتیجه‌گیری و پیشنهادات

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود